Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 25-12-2015 09:39:25

Josephkoiu
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-12-2015
Messages: 2

Nike Air Max 1 Premium Schoenen Sale Online

Op dezelfde manier dat we zullen terugkijken op de periode van eind 2013 tot 2014 (en verder?) Als een broeinest voor alle rode kleurstellingen, zal sneaker historici deze periode voor de invoering van de two-tone Air Max tussenzool herinneren. Het gebeurde op het topmodel en dat leek een natuurlijke uitbreiding van zijn technische bekwaamheid, maar heeft ons verrast zoals gepresenteerd op klassiekers als deze nike air max 1 premium zwart varen wit. Het is inmiddels een gevestigde esthetische, en die lijn dompelen neer van de AM1 het zadel geeft deze zwart / grijs pair een extra dimensie met een beetje wit aan de voorkant.

http://www.fitnesssports-be-nl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/8/0827AM1-44.jpg

We bekeken een trio van alle suède nike air max 1 premium heren goedkoop terug in de zomer die nog terug te keren met een introductie info. Vermoedelijk, die drie monochromatische makeups zijn nog steeds op de weg, en zo ja, ze worden vergezeld door meer voorbeelden van al-suède AM1s aangezien het paar hierboven afgebeeld duiten voor de detailhandel in het nieuwe jaar. Deze Dark Obsidian Air Max 1 Premium voegt een Metallic Swoosh en een functie die we zien in meer 87s van late, de two-tone tussenzool split.

Sneaker News toonde een Hyperfuse-afgeplakte trio eerder deze week, maar dat zijn niet de enige Nike Sportswear modellen over een tonale camouflage print toepassing. Ook wordt hun geactualiseerde bouwmethode de enige stijl die we zullen zien co-vermengd met een verhulling patroon, zoals de nike air max 1 premium aanbieding komt op de horizon in een paar nieuwe stijlen. Marine of bordeaux suède bovendeel geven manier om patronen textiel en iets meer contrasterende Swooshes tonaal, maar wanneer zullen ze los te laten?

Na het openbaren van de "Geometrische" pack, die bestaat uit een Roshe Run en deze nike air max 1 premium outlet online, zijn we eindelijk zien van de release van het laatste model in de verpakking. Deze Air Max 1 Premium is gekleed in een geheel zwarte bovenkant met slechts een witte tussenzool als accent. Het interessante draai aan de andere gemeenschappelijke colorway komt in de vorm van de driehoekige ontwerp dat het de verpakking krijgt zijn naamgenoot uit. Hoe werkt deze Air Max 1 te vergelijken met andere patroon Air Max 1s?

http://www.fitnesssports-be-nl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/8/0827AM1-45.jpg

Na het zien van een paar camouflage paren bekeken vorige week, hier richten we ons in op een van deze aankomende nike air max 1 premium dames kopen. Deze 'Camo' Air Max 1 ontleent zijn naam naar het volgende niveau, het aanbrengen van een zeer subtiele camouflage jacquard materiaal op de teen en enkel. Het is een leuke manier om wat extra diepte aan de scherpe zwarte en blauwe colorway, maar je nodig hebt om een ​​kijkje te nemen om volledig te genieten van het patroon.

Hors ligne

 

Pied de page des forums